Skal vi lege med Barbie?

Skal vi lege med Barbie?

Elisabeth Kjelmann

Barbie er det univers, hvor alt kan lade sig gøre og du kan være lige hvem, du ønsker at være. Med legesæt fra Barbie kan drømmen blive til virkelighed om at få din egen klinik, salon, professionelt køkken eller noget helt andet. Her i artiklen giver vi dig inspiration til at sætte gang i den sjove leg. 

Læge for en dag - eller måske tandlæge? 

Drømmer din pige eller dreng om at blive læge eller synes det er sjovt, at passe godt på andre og behandle dem, så de får det godt igen? Nu kan de udforske lægens eller tandlægens verden med livagtige redskaber, inspireret af det professionelle udstyr.
Lad lægen undersøge med stetoskopet, lytte til dit hjerte og tjekke dig efter i ørerne.

Snart vil jeres lille læge undersøge alle medlemmer af familien og give den bedste kur. 


Du kan også roligt sætte dig godt til rette i tandlægestolen, og lade husets tandlæge undersøge dig. Med sættet med tandlægeudstyr får barnet en livagtig oplevelse af, hvordan det er at være tandlæge, og der er plads til timevis af underholdning. 

Udforsk dine evner som kok

Er dit barn glad for at lave mad eller bage kage? Følger jeres pige eller dreng nysgerrigt med, når I står i køkkenet og kokkerer en af familiens yndlingsretter? Så kan dit barn nu opleve hvordan det er selv at stå foran gryderne og have det fulde overblik og ansvar for at lave delikate retter. Med et køkkensæt fra Barbie er det let at leve sig ind i livet som kok, og I vil opleve mange livagtige effekter. 


Hvem ved? Måske er du heldig snart at blive inviteret på muffins, pizza eller lasagne fra dit barns helt eget køkken. Her kan alt kokkereres og det smager selvfølgelig altid så himmelsk, som dit barns fantasi kan forestille sig. 


Få din egen beautyklinik

Kan jeres børn godt lide at smukkesere på mor eller far? Kan de for eksempel finde på at “låne” mors læbestift og øjenskygge, og tegne løs i ansigtet? Så kan en beautyklinik fra Barbie være med til at sikre husfreden for en stund. Nu får dit barn sin helt egen skønhedsklinik, hvor både mor og far kan tage plads som kunder. Sættet er fyldt med spændende tilbehør og livagtige detaljer, som gør det let at leve sig ind i rollen som stylist og skønhedsekspert. 


En verden af muligheder

Mulighederne i Barbies verden er uendelige og der er meget at udforske. Dit barn vil opleve nye talenter hos sig selv gennem lærerig leg med Barbie. Med alle de livagtige elementer er det let at leve sig ind i dette univers, hvor barnet selv kan blive en del af det hele eller lave sjove historier. 


Er der legesæt du savner blandt vores Barbie sortiment eller har du brug for gode råd til en gave? Du er altid velkommen til at kontakte os, så gør vi vores bedste for at finde en god løsning og give dig et overblik over mulighederne inden for Barbie universet.

Skriv en kommentar