Om Vierbørn.dk

Velkommen til vores webshop!

Vi er rigtig glade for at have dig her, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetslegetøj og udstyr med fokus på en personlig og imødekommende kundeservice, der passer til dine behov.

Vierbørn.dk, blev grundlagt den 10. juni 2020 med en vigtig mission om at sikre din tilfredshed gennem ordentlighed og dedikation.

Vi stræber efter at styrke tilliden til online shopping i Danmark og sætter en ære i at sikre, at du føler dig tryg ved at handle hos os.

Som en lille familiedrevet virksomhed er vores primære fokus at sikre, at du som kunde altid får en positiv oplevelse. Du vil ofte blive betjent af vores dedikerede team, der altid står klar til at hjælpe dig via chat eller e-mail.

Vi prioriterer din kommunikation og ønsker at skabe en tæt forbindelse med dig som kunde, da din tilfredshed er afgørende for os.

Vi prøver altid at være tilgængelige og stræber efter at besvare dine henvendelser inden for kort tid. Det er vores definition af god kundeservice!

Vierbørn.dk er dit sted, for bæredygtige produkter, der ikke kun bringer glæde til dit barn, men også skaber en positiv indvirkning på miljøet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, derfor udvælges udstyr, møbler og legetøj med materialer, der sikrer lang levetid.

Vi værdsætter dine input og tilbagemeldinger, så tøv ikke med at kontakte os med kommentarer, spørgsmål eller forslag til forbedringer.

Din mening betyder nemlig alt for os!