Om Vierbørn.dk

Velkommen!

Hvor er jeg glad for at se dig her i min webshop, hvor vi både sælger kvalitetslegetøj og udstyr - men også fokuserer på personlig kundeservice, når DU har tid! 

Vierbørn.dk er stiftet den 10. juni 2020 og en af de vigtigste missioner er ordentlighed og en stor indsats for at du som kunde bliver tilfreds.

Vi vil gerne være med til at løfte tilliden til det at handle i en webshop i Danmark.

 


Mit navn er Thomas og jeg ejer Vierbørn.dk.
Det vil oftest være mig du møder, når du henvender dig til kundeservice via chat, mail eller telefon. Kommunikationen med dig som kunde er enormt vigtigt for mig, da kundeservice og salg er hjertet i virksomheden.

Udenfor normal åbningstid, vil jeg også rigtig gerne høre fra dig og svarer dig normalt med det samme. Det kalder jeg god kundeservice!

 

Mit navn er Julie Viktoria og jeg er E-handelspraktikant hos Vierbørn.dk.
Jeg arbejder med sociale medier og webshop-design, men derudover beskæftiger jeg mig også med analysering af hele kundeoplevelsen og optimering af denne.

Mit navn er Elisabeth Kjelmann og jeg er SEO tekstforfatter for Vierbørn.dk. 
Jeg skriver blogindlæg og planlægger nyhedsbreve, mens jeg også nørder i teknisk SEO og webdesign. Min passion ligger i de gode tekster og den bedste kundeoplevelse gennem en brugervenlig webshop. 

 

Vierbørn.dk er ikke en stor og uoverskuelig virksomhed, men et firma hvor du vil opleve at der er virkelige mennesker bag. Her vil vi gøre alt for, at din ordre altid modtages med den største ydmyghed - og har du kommentarer, spørgsmål  eller forbedringsforslag, hører vi altid gerne fra dig!