Har dit barn alt til skoletasken? - Vierbørn.dk

Har dit barn alt til skoletasken?

Daniel Jensen

Det nye skoleår står for døren og det er altid skønt at få nye forsyninger med nyt grej. Men hvad skal du gå efter i et bredt udvalg? Vi giver dig her et solidt overblik over alt hvad vi har til skoletasken og giver inspiration til gode materialer, som dit barn vil blive glad for. 

Skønne farveblyanter til at udfolde kreativiteten

Fest og farver i form af kulørte farveblyanter er med til at sætte humør på hverdagen - både for små og store. Med gode farveblyanter ved hånden kan dit barn altid udtrykke sig og sætte fantasien løs i et hav af flotte farver. Hos Vierbørn har vi lidt af hvert inden for farveblyanter. Se for eksempel disse klassiske farveblyanter, som garanterer blød tegning, seje farveblyanter fra Paw Patrol, eller drøngode farveblyanter fra Hot Wheels. Disse tre muligheder er utroligt holdbare og går ikke i stykker under hverken spidsning eller tegning. 

Find det sejeste penalhus

Penalhuset er måske det allervigtigste i skoletasken. Det afspejler dit barns interesser, yndlingsfarver eller personlighed, og er proppet med alle de ting, dit barn holder mest af i skoletiden. Fra de gode farveblyanter og blyanter, sjove og gode viskelædere og måske et par små, søde post its eller gode minder. Vi har sørget for at have et ekstra bredt udvalg af penalhuse, så dit barn kan finde dét penalhus, der passer bedst til deres stil og interesser.
Se penalhuset til barnet, der elsker heste, hundeelskeren, barnet der er fyldt med højt humør eller typen, der bare ikke kan få nok af farver og glimmer.

En lækker, sund og frisk snackpose

I en travl hverdag kan det være svært at holde sig sund, samtidig med at vi også har ansvaret for at vores børn får sundt mad i løbet af dagen. Her kan en snackpose hjælpe ved at gøre det let for dig at lægge et par gulerødder, æblestykker eller måske friske ærter med i tasken. I snackposen holder indholdet sig friskt hele dagen og du finder dem i søde motiver, som dit barn kan glæde sig til at tage frem og nyde. Se vores udvalg af motiver med for eksempel lama, løve og dovendyr. Du kan også bruge en sandwichpose til at holde maden ekstra frisk - også efter frokosttid. 


Glem ikke navnemærkerne

Hjælp dit barn med at holde styr på de forskellige bøger til hvert fag og gør det let at adskille hvilke bøger der tilhører hvilket barn. Med navnemærker med søde motiver gør du det samtidig sjovt for dit barn at holde styr på sagerne, og det vil måske gøre det lidt lettere for din krudtugle at passe ekstra godt på sine bøger. 

Ønsker du mere inspiration?

Gå på opdagelse i vores ‘Skolestart’ sektion hos Vierbørn. Her har vi samlet alt hvad din barn har brug for til skolestarten. Med et bredt udvalg af både tasker, materialer og tilbehør er vi sikre på, at dine børn finder lige det skolegrej, de bedst kan lide. 

Skriv en kommentar