havemøbler til børn

Havemøbler til børn

Daniel Jensen

Køb solid kvalitet med lang holdbarhed

Det kan være fristende at købe møbler til skarp lavpris og af enkelt udseende. Dog kan det have drastiske konsekvenser og du kan ende med at skulle købe nyt igen efter alt for kort tid. Men tænk hvis havemøbler til børn kunne holde lige så længe, som I har brug for dem? Det kan de hvis du køber solidt håndværk fremstillet af kvalitetsmaterialer. 

Da det kan være svært at gennemskue, hvordan du ved at du har købt god kvalitet, giver vi dig her en guide til solide havemøbler til børn. I denne guide vil der også være fokus på sikkerheden.

Undgå splinter - sikkerhed og god kvalitet

Børn skal kunne lege og boltre sig, som de har lyst til. Derfor skal deres møbler også været bygget, så der er plads til at lege. Er møblerne bygget med træ af dårlig kvalitet, vil du opleve at træet kan være fyldt med splinter. Så er det bestemt ikke egnet til små barnehænder- og fødder, som gerne klatrer rundt på møblet på alle tænkelige og utænkelige måder. 

Når du køber møbler online, kan det været svært at kontrollere, om træet har en glat overflade, som man kan glide hænderne blødt henover. Derfor har vi hos Vierbørn gjort forarbejdet for dig. I vores sortiment finder du kun havemøbler til børn fra leverandører, som udelukkende leverer høj kvalitet. På den måde kan vi stå inde for, at du får sikre børnemøbler med god holdbarhed. Hvis møblet alligevel ikke lever op til dine forventninger, er du beskyttet af 365 dages fri returret. 

Træ og holdbarhed

Vores havemøbler til børn fås i økologisk fyrretræ og massiv fyr, mens udvalget løbende opdateres med møbler af øvrige materialer. Med disse træsorter skal du ikke være bekymret for om møblerne kan holde til vind og vejr. Træet har en naturlig holdbarhed, og kan modstå påvirkninger fra både jord, vand og luft. Når efteråret og vinteren begynder at melde sin ankomst, anbefaler vi dog at placere havemøblerne et tørt sted indendørs, som for eksempel i skuret.

Idet træet ikke er trykimprægneret, vil det naturligvis være mere skrøbeligt end behandlet træ. Men vi tror at du vil blive overrasket over hvor godt træet holder alligevel. Ønsker du at beskytte træet bedre, kan du med fordel bruge en naturlig overfladebehandling eller maling. 

Ifølge Miljøstyrelsen vil en tynd dimension af ubehandlet træ, som bruges over jorden, have en bedre holdbarhed end træ med en tyk dimension. Samtidig er det omvendt, når træet bruges i jorden. 

Søde møbler med flotte detaljer

I vores sortiment finder du forskellige stilarter og farver, så barnet enten kan sætte kulør på sine havemøbler eller I kan vælge at møblet går i et med naturen og jeres øvrige indretning. 

Børnemøbler behøver nemlig ikke kun at være sjove for børnene - de kan også stå pænt i din have eller på terrassen. På den måde går du hverken på kompromis med din indretning eller børnenes frihed til at udfolde sig farverigt. 

 

Tags: guide, have, udendørs

Skriv en kommentar